VACATURE WERKVOORBEREIDER BOUW

(fulltime)

 
 

Bedrijfsprofiel

Systems For All heeft zich gedurende de afgelopen jaren geclassificeerd als partner op gebied van bouw en ontwikkeling, milieu en civiele techniek. We bieden een totaalconcept voor een grote diversiteit aan opdrachtgevers waaronder overheidsinstellingen, industrielocaties maar ook private instellingen. Systems For All realiseert kostenbesparende en duurzame projecten op gebied van engineering en ontwerp, projectmanagement, facility management, compliance management en productontwikkeling.

Voor ons is innovatie méér dan een slim idee. Innovatie betekent luisteren naar de klant om zo te ontdekken wat deze echt nodig heeft. Wij profileren onszelf als betrouwbaar, innovatief en compleet, met de overtuiging hiermee de verwachtingen van onze klanten te overtreffen en op deze manier succesvol te blijven.

Systems For All is een organisatie met korte communicatielijnen en een informele no-nonsens cultuur. Met een jong team werken we samen in een dynamische werkomgeving.

Functieomschrijving

In deze full time functie vorm je een belangrijke schakel tussen de interne organisatie en de klant. Je bent verantwoordelijk voor de diverse, naast elkaar lopende, projecten. Je maakt de planning en koopt de benodigde middelen en materialen in bij de diverse leveranciers. Ook zorg je dat alle projectgegevens en werkinstructies bij de juiste medewerkers, op de juiste projectlocaties terechtkomen. Daarnaast kunnen het maken van calculaties en offertes ook tot je werkzaamheden behoren.

Van de projecten die je begeleidt, houd je een projectadministratie bij, bewaak je de kosten, het aantal uren en het eventuele meerwerk. Na afronding van een project verzorg je de nacalculatie en facturatie.

Functieprofiel

- Afgeronde MBO / HBO opleiding bouwkunde
- Minimaal 2 jaar werkervaring in vergelijkbare functie
- Kennis van MS Office
- Zelfstandig, stressbestendig, flexibel
- Beheersing van de talen Nederlands en Engels
- Rijbewijs B

Sollicitatie

Voel jij je aangesproken, stuur dan vandaag nog je sollicitatie met CV! Stuur deze naar info@systemsforall.nl, o.v.v. “Werkvoorbereider Bouw”.

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

STEL UW VRAAG

Wij komen binnen 1 werkdag bij u terug.