VACATURE AANKOMEND PROJECTLEIDER CIVIEL MILIEU

(fulltime)

 
 

Bedrijfsprofiel

Systems For All heeft zich gedurende de afgelopen jaren geclassificeerd als partner op gebied van bouw en ontwikkeling, milieu en civiele techniek. We bieden een totaalconcept voor een grote diversiteit aan opdrachtgevers waaronder overheidsinstellingen, industrielocaties maar ook private instellingen. Systems For All realiseert kostenbesparende en duurzame projecten op gebied van engineering en ontwerp, projectmanagement, facility management, compliance management en productontwikkeling.

Voor ons is innovatie méér dan een slim idee. Innovatie betekent luisteren naar de klant om zo te ontdekken wat deze echt nodig heeft. Wij profileren onszelf als betrouwbaar, innovatief en compleet, met de overtuiging hiermee de verwachtingen van onze klanten te overtreffen en op deze manier succesvol te blijven.

Systems For All is een organisatie met korte communicatielijnen en een informele no-nonsens cultuur. Met een jong team werken we samen in een dynamische werkomgeving.

Functieomschrijving

Je hebt de verantwoordelijkheid voor de verschillende projecten en draagt zorg voor het gehele traject van ontwerp (bestek/tekenwerk) tot oplevering van het project. Van de projecten die je begeleidt, bewaak je de planning, kwaliteit en kosten. Je luistert naar de wensen van de klant en denkt mee om zo tot slimme, innovatieve en resultaatgerichte oplossingen te komen.

Functieprofiel

- Afgeronde MBO+ / HBO opleiding civiel / milieu
- Ervaring met tekenpakketten Revit en Autocad
- Kunnen werken met 3D visualisatie
- Kennis van MS Office
- Zelfstandig, stressbestendig, flexibel en resultaatgericht
- Beheersing van de talen Nederlands en Engels
- Rijbewijs B

Sollicitatie

Voel jij je aangesproken, stuur dan vandaag nog je sollicitatie met CV! Stuur deze naar info@systemsforall.nl, o.v.v. “aankomend projectleider civiel / milieu”.

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

STEL UW VRAAG

Wij komen binnen 1 werkdag bij u terug.