VACATURE TECHNISCH ONDERHOUDSMEDEWERKER

(fulltime)

 
 

Bedrijfsprofiel

Systems For All heeft zich gedurende de afgelopen jaren geclassificeerd als partner op gebied van bouw en ontwikkeling, milieu en civiele techniek. We bieden een totaalconcept voor een grote diversiteit aan opdrachtgevers waaronder overheidsinstellingen, industrielocaties maar ook private instellingen. Systems For All realiseert kostenbesparende en duurzame projecten op gebied van engineering en ontwerp, projectmanagement, facility management, compliance management en productontwikkeling.

Voor ons is innovatie méér dan een slim idee. Innovatie betekent luisteren naar de klant om zo te ontdekken wat deze echt nodig heeft. Wij profileren onszelf als betrouwbaar, innovatief en compleet, met de overtuiging hiermee de verwachtingen van onze klanten te overtreffen en op deze manier succesvol te blijven.

Systems For All is een organisatie met korte communicatielijnen en een informele no-nonsens cultuur. Met een jong team werken we samen in een dynamische werkomgeving.

Functieomschrijving

Jouw taak bestaat uit het zelfstandig uitvoeren van onderhoudswerk in, aan en om de panden van ons bedrijf in de ruimste zin, waaronder schilderwerk, eenvoudig timmer- en installatie werk, reinigingswerkzaamheden en groenbeheer. Daarnaast houd je de materiaal voorraad op orde en verzorg je kleine onderhoudswerkzaamheden aan ons materieel. Je bent ook inzetbaar als ondersteuning voor onze buiten medewerkers.

Functieprofiel

- Zelfstandig, flexibel
- Minimaal 5 jaar werkervaring
- Rijbewijs BE

Sollicitatie

Voel jij je aangesproken, stuur dan vandaag nog je sollicitatie met CV! Stuur deze naar info@systemsforall.nl, o.v.v. “Technisch Onderhoudsmedewerker”.

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

STEL UW VRAAG

Wij komen binnen 1 werkdag bij u terug.