VACATURE TECHNISCH TEKENAAR

 
 

Bedrijfsprofiel

Systems For All heeft zich gedurende de afgelopen jaren geclassificeerd als partner op gebied van bouw en ontwikkeling, milieu en civiele techniek. We bieden een totaalconcept voor een grote diversiteit aan opdrachtgevers waaronder overheidsinstellingen, industrielocaties maar ook private instellingen. Systems For All realiseert kostenbesparende en duurzame projecten op gebied van engineering en ontwerp, projectmanagement, facility management, compliance management en productontwikkeling.

Voor ons is innovatie méér dan een slim idee. Innovatie betekent luisteren naar de klant om zo te ontdekken wat deze echt nodig heeft. Wij profileren onszelf als betrouwbaar, innovatief en compleet, met de overtuiging hiermee de verwachtingen van onze klanten te overtreffen en op deze manier succesvol te blijven.

Systems For All is een organisatie met korte communicatielijnen en een informele no-nonsens cultuur. Met een jong team werken we samen in een dynamische werkomgeving.

Functieomschrijving

Als Technisch Tekenaar ben je onder andere verantwoordelijk voor:

- Uitvoeren van tekenwerkzaamheden van A tot Z; uitwerken van een ontwerp, werktekeningen, maatvoering, doorsneden en detailtekeningen.

- Het maken van revisietekeningen.

- Bouwaanvraagtekeningen.

- Het moduleren van zowel 2D als 3D modellen.

- In standhouden van tekeningenarchief.

Functieprofiel

- MBO/ HBO richting bouwkunde/ civiele techniek.

- Zelfstandig, flexibel, nauwkeurig en communicatief vaardig.

- Kennis van en ervaring met MS office, AutoCAD.

- Ervaring met Revit is een pré.

- Beheersing van de Nederlandse taal.

Sollicitatie

Voel jij je aangesproken, stuur dan vandaag nog je sollicitatie met CV! Stuur deze naar info@systemsforall.nl, o.v.v. “Technisch Tekenaar”.

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

STEL UW VRAAG

Wij komen binnen 1 werkdag bij u terug.