Inspectie

Verschillende vormen inspectie

Er wordt onderscheid gemaakt in verschillende vormen van inspectie. Van globale schouwing tot toestandsinspecties en conditiemetingen.

Specialisten van Systems For All worden ingeschakeld voor bijvoorbeeld preventieve toestandsinspecties van betonconstructies in de industrie, wanneer schade is geconstateerd aan betonnen onderdelen van gebouwen of constructies of in geval van bepaling van de constructieve veiligheid en/of sterkte. In geval van schade onderzoek worden tevens de mogelijke oorzaken bepaald. Het gehele traject wordt voor u verzorgd waarbij wij gebruik maken van eigen specialisten, een netwerk van geselecteerde partners en laboratoria met ieder een eigen expertise.

Inspectiemethode

Afhankelijk van de aanleiding en de situatie wordt een inspectiemethode bepaald. In beginsel is dat meestal een visuele inspectie. Waar nodig zal de visuele inspectie worden uitgevoerd met hulpmiddelen. In specifieke gevallen wordt een technische inspectie uitgevoerd met metingen, en monstername al dan niet in de vorm van destructief onderzoek. De onderzoeksresultaten worden vastgelegd in een duidelijke rapportage met reparatieadviezen, prioritering, hersteltermijnen eventueel aangevuld met een kostenraming.

 

STEL UW VRAAG

Wij komen binnen 1 werkdag bij u terug.