Nieuw – Vapor Barrier

Veilig, gasvrij werken

Met behulp van de Vapor Barrier creëert u in een handomdraai een explosieveilige werkplek. De Vapor Barrier bevat antistatisch, gasdicht en vlamvertragend materiaal en biedt u een afscherming van 1 meter hoog en 6 meter breed. Ongeacht de ondergrond en eventuele obstakels heeft u een veilige werkomgeving waar “heet werk” veilig kan worden uitgevoerd

Snel, flexibel en praktisch

De Vapor Barrier kan in circa 5 minuten tijd door één persoon eenvoudig geïnstalleerd worden. Naast de snelle opbouw is de Vapor Barrier ook een simpel te demonteren. Voor extra gebruiksgemak en veiligheid kan de Vapor Barrier vervoerd worden in speciale transport tassen.

Mogelijkheden

De Vapor Barrier wordt geleverd in drie varianten, elk met een totale gasdichte afscherming van 1 meter hoog en 6 meter breed. Deze varianten worden op deze website nader toegelicht. Dankzij het speciale ophangsysteem is het mogelijk om de Vapor Barrier in iedere gewenste vorm te plaatsen. Hierdoor kan de afscherming dus ingezet worden op verschillende locaties en voor diverse werkzaamheden.

Reclame op locatie

Maak uw Vapor Barrier persoonlijk en laat deze bedrukken met uw logo en bedrijfsinformatie. Op deze manier werkt u veilig en bent u ook nog eens goed zichtbaar voor uw klant.

Variant 1 – Drie zeilen (2 meter) gemonteerd op ophangsysteem

Variant 1 bestaat uit 3 zeilen, elk met een afmeting van 1 bij 2 meter. De zeilen worden aan elkaar gekoppeld middels klittenband en magneetbanden. Systems For All levert deze variant met een ophangsysteem, zodat de Vapor Barrier stevig staat en ook buiten gebruikt kan worden. Optioneel zijn de, voor deze Vapor Barrier ontwikkelde, stabilisatoren los te bestellen.

Variant 2 – Één zeil (6 meter) gemonteerd op ophangsysteem

Deze variant bestaat uit één zeil van 1 bij 6 meter. Systems For Alle levert deze variant met een ophangsysteem. Optioneel zijn de voor de Vapor Barrier ontwikkelde, stabilisatoren los te bestellen.

Variant 3 – Één zeil (6 meter), op hekwerk te plaatsen

Variant 3 bestaat uit één zeil van 1 bij 6 meter. Deze variant is speciaal ontwikkeld voor plaatsing tegen een bestaand hekwerk. Het zeil wordt aan het hek bevestigd middels spanners.

Wilt u meer informatie over de Vapor Barrier? Klik hier, of neem contact met ons op!

Deel!