VACATURE BUSINESS CONTROLLER

(fulltime)

 
 

Bedrijfsprofiel

Systems For All heeft zich gedurende de afgelopen jaren geclassificeerd als partner op gebied van bouw en ontwikkeling, milieu en civiele techniek. We bieden een totaalconcept voor een grote diversiteit aan opdrachtgevers waaronder overheidsinstellingen, industrielocaties maar ook private instellingen. Systems For All realiseert kostenbesparende en duurzame projecten op gebied van engineering en ontwerp, projectmanagement, facility management, compliance management en productontwikkeling.

Voor ons is innovatie méér dan een slim idee. Innovatie betekent luisteren naar de klant om zo te ontdekken wat deze echt nodig heeft. Wij profileren onszelf als betrouwbaar, innovatief en compleet, met de overtuiging hiermee de verwachtingen van onze klanten te overtreffen en op deze manier succesvol te blijven.

Systems For All is een organisatie met korte communicatielijnen en een informele no-nonsens cultuur. Met een jong team werken we samen in een dynamische werkomgeving.

Functieomschrijving

Als Business Controller ben je de kritische business partner op het gebied van financiën en controlling. Je rapporteert, analyseert en weet de cijfers op alle niveaus uit te leggen Je werkt in een team van drie collega’s en legt direct verantwoording af aan de hoofddirectie van de Holding. Puntsgewijs zijn je taken en verantwoordelijkheden:

- Opstellen van betrouwbare en tijdige managementinformatie
- Budgeting en forecasting
- Uitvoeren van financiële analyses ten behoeve van operationele en ondersteunende werkmaatschappijen
- Optimaliseren van administratieve- en bedrijfsprocessen met behulp van automatisering
- Maandelijks voorbereiden en bespreken financiële resultaten (prijs/ efficiency/ volume) met managers van de werkmaatschappijen
- Verzamelen, analyseren, vertalen van verdere stuurinformatie en adviseren van MT
- Participeren in de maandafsluiting
- Aanspreekpunt voor finance
- Participeren in Leanprojecten (lange termijnvisie, volgen belangrijkste financiële KPI's, verbetervoorstellen doorrekenen)

Functieprofiel

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste financial die in staat is om cijfers, business en productie met elkaar te verbinden. Je bent in staat om heldere analyses over te brengen en mensen stap voor stap met je mee te nemen. Hiernaast beschik je over:

- Een afgeronde HBO-of universitaire opleiding bedrijfseconomie (of gelijkwaardig)
- 3 - 5 jaar werkervaring binnen finance
- Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal goed
- Je beschikt over uitstekende kennis van ERP systemen en maakt op gevorderd niveau gebruik van Excel
- Je hebt het vermogen om complexe financiële materie te vertalen naar toepasbare informatie voor gebruikers op diverse niveaus
- Een enthousiaste, overtuigende persoonlijkheid en een gezonde dosis relativeringsvermogen dragen bij aan jouw succes in deze functie

Sollicitatie

Voel jij je aangesproken, stuur dan vandaag nog je sollicitatie met CV! Stuur deze naar info@systemsforall.nl, o.v.v. “Business Controller”.

Voor specifieke functie inhoudelijke vragen, kun je mailen naar j.belgers@systemsforall.nl

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

STEL UW VRAAG

Wij komen binnen 1 werkdag bij u terug.